PENCARIAN BLOGLIST BY AISYHAH NYAIS

Assalamualaikum,
Disebabkan PKP kita dilanjutkan lagi, ayuh la ramai-ramai kita memeriahkan lagi segmen pencarian bloglist by Ecah ni, Actually aku dah lama kenal ecah, siap masuk dalam group whatsapp family blogger, tapi tu la no lama dah kena barred, so tak tahu la apa kejadian group whatsapp tu.

So mari kita join!

Klik je banner tu untuk join^^

Tag:

15 comments:

  1. Terima kasih sudi join! Kalau nak masuk balik group blogger tu boleh bagi nomber hehee! singgah sini.. bagi dkt comment takpa nomber, cah tak publish comment tu nanti ehehek!

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..

    salam kenal dari www.iamfuzy.com follower ke 476

    ReplyDelete
  3. thank you tag saya^^..terharunyaa!!, inshaAllah saya join, dan memang nak joinnn hehe

    ReplyDelete
  4. Have fun with this bloglist segment :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama

    https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Anda menang!

    http://aisyhahnyais.blogspot.com/2020/04/the-winner-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. /Allahu... terima kasih sudi tag SS... tapi dah terlambat SS baru perasan psal tag tu... Cbox Ss baru boleh tengok hari ni. rupanya ramai je yang menyapa SS kat cbox tu.. SS say sorry ye. happy blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...Dan tahniah,anda menang dalam bloglist tu... SS bangga dengan kamu.

      Delete
  8. waa tahniah menang segmen tu..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum salam kenal... Blogwalking dari Indon nih...

    Boleh join segmen?

    ReplyDelete