31 DAY CHALLENGE : DAY 2 - Abang Apit

Assalamualaikum...

Seperti yang dinyatakan entry semalam, harini aku buat lagi vector, yelah dah nama pun 1 hari 1 vector, kikikiki😁
So harini aku buat vector Orang kuat UMK Bachok, Abam MPP kita, teeediaaaaa😋


Maaf atas kekurangan.. masih dalam pembelajaran lagi..
Bersempena hari lahir dia hari ni, aku hadiahkan vector ni, hihihi...

Eh eh, ramai pulak yang suruh aku buatkan vector mereka sejak2 vector abang apit ni tersebar kat FB tadi... aku bukan taknak buat, boleh je, tapi tak berbaloi kot nak menghadap 3 jam depan laptop without any comisyen, hahaha bukan lah mata duitan, tapi as designer ni, faham2 lah, nak godek2 Ai tu pun dah berjam-jam.. phewww 😰 penat hakak! Bukan mahal pun, tapi yelah, sape lah nak bayar kalau setakat digital art ni kan? setakat trace balik, tapi try lah buat kalau nak tau susah ke senang.. haih...😏