SELAMAT HARI RAYA

Assalamualaikum...

Mungkin masih belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA!!
eheheheheheh, rayakan sebulan... memandangkan aku dah lamaaaaaaaaaaaa tak update blog, so harini nak belanje sikit gambar raya yang tak raya sangatlah 👅


ni gambar  family aku eh, family mertua aku 😋

tahun ni takde gambar dengan family, yelah, kakak aku semua balik rumah mertua diorang, memang aku sorang-sorang lah citer dia...
Mak Bapak aku pulak, pagi2 lagi dah pergi sembahyang raya, pastu terus pergi tengok orang meninggal, yang aku ni, sorang2 kat rumah siapkan apa-apa yang patut untuk orang datang beraya...
Takde la gambar raya dengan family tahun ni, 
so ni sekeping gambar raya aku yang paling selekeh!

Lepas makeup lawa2, aku buka tv then tidurrrrr

tragis kan kisah hari raya aku???

okay

"SELAMAT HARI RAYA"