REVIEW : Krazy Kruch.me

Assalamualaikum...

okay harini aku nak review makanan kudap kudap Not sure apa sebenarnya..
eeiii dah la lama tak update blog, tetiba nak review bagai.. hahahahaha.. *baru terasa nak update*

Tadi wawa ada COD Krazy Krunch ni dengan kawan wawa, kebetulan tengah mengidam coklat, so wawa inform dia nak beli 2 jar terus! kah!


ni laaaa!!! 
Sedappppp weyyy, rugi tak try, ni lain dari yang lain sebab ada TOPPING... TOPPING apa? sabaq sat, memang nak habaq tunggu lepas solo GITARRRRRRRR!!!!! 

TADAAA!!

TOPPING yang Available :
- OREO
-MARSHMALLOW
-SMARTIES

ONLY RM5.50 each!!!

Especially warga2 Kedah, boleh COD ye anak-anak... nak pos pun boleh tapi dalam kuantiti yang banyak. sebab? sebabnya kalau pos 1 jar x berbaloi, kos postage pun mahaiii dari 1 jar ni! okay faham?

Macam mana nak oder??
boleh add wechat ni : whoaaalia

ataupun boleh follow instagram ni Krazy Krunch.me


Sedappp! confirm tak menyesal, aku nak repeat lagi, wahahahahahaha....

lepas beli terus ngap! sampai lincin!!! 

ok bye!

*P/s : wawa suka makan bila coklat tu cair, so wawa ambil bekas pastu isi air panas then rendam kejap jar ni, pastu coklat atas tu cair sikit, gaul biar sebati baru NGAP!