Live Syed Shamim

Assalamualaikum...

Apa kena mengena pulak dengan live Syed Shamim nih?
Al kisahnya bila Cik Kepeng saja bosan2 scroll ig, eh, Syed Shamim tengah live ler pulak...
kebetulan dia baru je live, Cik kepeng pun sibuk jugak join live dia, ingatkan dia tak layan tauuuuuuu!

*p/s: play HD tau!

Sebenarnya dulu Cik Kepeng pernah vectorkan gambar dia, siap tag kat ig dia, seriously dia pakai sampai harini.. aww, thanks awaaaaaaa
Dah lama dia pakai buat DP ig dia, baru harini dia mintak izin, pakai lah abang ed, saya izinkan.. haha, nanti Cik Kepeng akan vector gambar baru dia atas permintaan dia sendiri..hihihihi


Nota kaki: Aku ni peminat Syed Shamim oke! janganla marah, ni rasa syok nak mampus niiii
ni entry lama pasal Syed Shamim <<