keputusan rayuan upu


Hai koranggg!!! Rindu aku tak. Tak? Tak pun? K fine -.- maaflaa sebab lama tak update blog, sebenarnya wawa dapat tawaran sambung belajar kat UMK (Universiti Malaysia Kelantan)

Sebab tau wawa dah jarang online blog ni..kesian jugak dekat blog ni sebab diabaikan... Hutu.. Mesti blog ni cedih kan? Agagaga.. Mereng sudahhh.. Tak cite dia macam ni, wawa ade kat Kelantan, saje ambil cuti keje, sebab seteghesss... kahkahkah.. 

Tetibe 15/9/2014 keluar result rayuan UPU, wawa pun check la guna sms je.. then rase macam tak percaya langsung yang wawa dapat sambung dekat UMK... perasaan time tu hanya Allah je yang tahu... then, keesokan hari wawa balik kedah untuk settlekan semua dokumen yang diperlukan... pergh ada masa 2 hari je untuk settlekan semua tu, sebab nak pergi daftar 20/9/2014 hahahaha.. giler.. tapi Alhamdulillah la sebab wawa dapat settle kan semua tu dalam masa 2 hari.. 

19/9/2014 wawa dh bertolak g kelantan, bermalam rumah akak.. keesokan harinya, baru la pergi daftar.. Perasaan dia tu lain macam sikit.. hihi.. 

Tu la citer dia.. memang x sempat langsung nak update blog, ni update pun sebab dah dapat Ipad.. hihi.. bye korang.. Love you all so much.. ade mase wawa update lagi...


thanks sudi bace :p

Sweet September Giveaway by Mellya

Lama tak meratib dekat blog ni.. muahahaha.. almaklumlahh.. cik kepeng bercuti di kelantan.. now cik kepeng kat kelantan ler nii..

k dah melalut --'

sebenarnya nak ajak korang join Giveaway ni.. nampak tittle tu? haa.. join lerr.. haha.. cik kepeng jd sponsor Ga tu, join la wehh! nak bagi hadiah free, xkan xmau kot? muahahaha...

ok, nak join? klik link ni

http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html?m=1 

good luck^^

Video buat Sarah Najwa

Semalam 6.September merupakan Birthday BFF aku masa aku sekolah Vokasional Kangar, Perlis dulu.. hehe.. Nama dia, lebih kurang nama aku, Sarah Najwa Binti Sahid Abdullah... Cantik nama dia macam orangnya :*

Ni aku ada buat video birthday kat dia..
video 
Hohoho.. ok tak? gambar x jelas, sebab guna phone cikai je.. emm line slow,tak boleh nak download lagu birthday :'( sorry sarah..


"Semoga sarah terus maju dan dimurahkan rezeki, stay pretty always my dear, nanti kawen dengan esyad bagitau aku, aku nak jadi pengapit.. haha.." 

GIVEAWAY 2ND BIRTHDAY WAIE

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/giveaway-2nd-birthday-waie.html
Klik banner
 
"Happy Birthday Waie, jadi anak yang soleh yer besar nanti.. Banggakan ibu dan ayah"

Anak Bos Buat Hal lagi

Ingat lagi pasal anak bos aku buat sepah kt tempat aku kerja?? Kalau korang tak tau, korang boleh baca SINI


Tadi aku keluar pergi makan kejap.. Tinggal kejap je.. balik2 tengok bilik aku dah jadi macam ni...



Mengucap panjang aku time ni.. Allah T.T nak menangis, Nak marah, semua ada.. bukan setakat sepahkan meja je, dia boleh plak pergi buka suis Liminet, aku masuk je bilik ni, dah bau hangit.. Allahu Rabbi :'(


 Amin, awat buat perangai teruk sangat hah? Tau la anak bos, tapi hang boleh fikir semua tu, apa yang betul, apa yang salah.. Anak sedara aku yang umur 2 tahun lagi cerdik dari hang... Baru 2 tahun tapi dah kenal ABC, baru 2 tahun tapi dah kenal Alif Ba Ta.. Hang amin? Harapkan dah sekolah, tapi ABC pun tak kenal..


Haa, ni la si Amin tu... Nampak je comel, tapi perangai dia.. Ya Allah..Aku layan dia punya la baik, tapi ni yang dia balas????? Tu muka masam sebab baru kena marah dengan aku.. geram tau x, Aku stress dengan customer, si budak gemok ni buat hal plak..

Aku Gila

 
Aku Gila? Oh no no no! hahaha.. aku cuma gila dengan web cam.. Kahkahkah.. kesian sebab macam jakun.. tak pernah jumpa web cam.. bukan apa, bukan selalu nak menggila macam ni.. wakakaka..

Blur --"

Ajet-ajet zaman 90-an Hahaha


Mataku menawan menawaannnn...

Flawless youollz
 Dah tengok? ok, silakan muntah hijau! hahahaha..
aku guna web cam online ni haa http://webcamtoy.com/
Disebabkan aku xda kerja, so tu la jadi.. haha.. hope boss tak tau pasal blog aku ni.. hihihi :p

Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana


http://www.fatindiana.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3.html 
 Klik Banner

Tamat :  20 September 2014

Bukti Kukuh :p



1st Giveaway by Melangkau Garisan with love



http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

Klik banner

Tamat : 13 September 2014

Segmen : Too Kawaii For You

 
 http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/09/segmen-too-kawaii-for-you_3.html
 Klik Banner

Segmen BlogWalking bersama RedBellas

 

http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html 
klik banner untuk sertai

Tag :

(Tamat: 16 September 2014 - 9 malam)

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com.

 
 Yeyy!! Giveaway lagi! hihiks :p
mana la tau rejeki! haha


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com.

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini : Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda.

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :















Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang

Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

Perkara Wajib Bila Aku Buka Belog ^__^

 
 

Ni habeh tak tau nak update apa dah ni.. kikiki.. Meh nak habaq mai, apa yang aku akan buat bila aku buka belog ni.. hihihi..

1. Mula-mula aku check komen dulu.. mana la tau, ade yang tinggalkan pesanan penting ke kan? haha..

2. Pastu Check shout box! 

3. Next, aku buka page 'Bloglist' pastu blogwalking sambil tinggalkan komen..

4. Buka dashboard sambil tengok belog2 yang aku follow sambil komen

5. Kalau ada GA ke ape ke, aku join ler..

Tu je kot.. k dah, aku taktau nak hapdet apa dah *korek hidung*

Segmen Giveaway Merdeka-Hari Malaysia

 
  http://1.bp.blogspot.com/-cL7jBj3xxIk/VAU3hhmRRXI/AAAAAAAAGgo/VscK96CcYdQ/s1600/26082014-005.jpg 
klik banner untuk sertai
 

Segmen Tamat : 16 September 2014 (11.59 malam)
 
 
 

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html#comment-form
Klik banner untuk sertai


Holla! Giveaway lagi.. bulan ni wawa nak join GA banyak2 memandangkan birthday wawa bulan ni.. hehe.. Kalau dapat hadiah banyak-banyak kan best? lagi-lagi bulan paling bermakna setiap tahun kan? kan? hehe..
Mana la tau, ade rezeki ke kan? 

The Versatile Blogger Award

 
 
 Terima kasih kepada Iwan, Adik Izzaty dan Siti sebab tag wawa.. maaf kalau sebelum ni ada yang tag tapi wawa terlepas pandang, mohon tegur ye? hihi.. memandang aku dah tak tau nak update apa, so aku layankan je award nih.. hiks..

Syarat:

  • Thanks to the person who give you this award
  • Include a link to their blog
  • Select 15 blogs/blogs you've discovered/followed regularly
  • Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
  • Tell the person 7 things about yourself
 speaking pulak dah.. haha.. copy paste je :P

7 perkara yang korang tak tahu tentang Wawa

  1.  Pendiam
    Yeke wawa ni pendiam? macam potpet potpet je kan? haha.. sebenarnya wawa memang pendiam dengan orang yang wawa baru kenal.. kalau dah lama kenal, memang habis suara jantan semua keluar.. *jangan cakap wawa mak nyah pulak :p
  2. Anak Bongsu -
    Ye wawa paling bongsu daripada 4 beradik.. sebab tu wawa TAK manja.. wakakaka.
  3. Suka Kucing -
    Meow2, ya Allah, wawa suka sangat dengan kucing, lagi-lagi dengan kucing berbulu lebat.. haih, rasa nak peluk je 24 jam.. hihi.. tengok tu.. eiii.. rasa nak gigit je...
  4. Memerhati Gelagat Orang Awam
    Wawa ni boleh tengok sikap seseorang tu melalui body language dia.. sebab tu wawa nakkkkkk sangat jadi kaunselor, tapi nak buat mcm mana? dah tak ade rezeki.. xpe lah...
  5. Photography -
    Gambar lama.. mana ada DSLR & smart phone, guna phone cikai je..
    Wawa sebenarnya nak jadi seorang photographer, sebab wawa suka ambil gambar pemandangan yang cantik2.. even, wawa tak berbakat macam orang lain, tapi kalau dah minat, wawa sanggup untuk explore sendiri dalam dunia photography ni ^___^
  6. Kreatif -
    Ni kad birthday yang wawa buat sendiri.. perghh.. puas hati bila tengok hasil air tangan sendiri.. kahkahkah..
    Hek eleyy, kreatif ke?? sikit je lahh.. haha.. ntah la, wawa ni jenis suka tengok benda-benda yang comel pastu teringin nak buat sendiri.. Rasa macam puas hati bila orang tengok hasil kecomelan kreativiti kita..hihi..
  7. Suka Doodle -
    Rasanya semua orang tau (yang pernah melawat blog aku) yang wawa ni suka gilaa dengan doodle, sebab apa? sama macam atas.. sebab doodle comel.. geram je tengok.. Wawa bukan boleh tengok benda yang comel-comel, mesti rasa nak buat sendiri :p
Mangsa seterusnya :P
  1. Qai
  2. Zakira
  3. Aniesa Ahmad
  4. Zizie
  5. Mazni
  6.  Adda
  7. Jassarah
  8. Dianeeya
  9. Yaya
  10. Fiona
  11. Karimah Zulkafali
  12. Cik Mimie
  13. Wawa
  14. Yus
  15. Iola

Mini Merdeka Giveaway

http://stupidity-zone.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html
Klik banner untuk sertai^^

Anda di Tag:
  1. Izzaty
  2. Siti
  3. Cikneto