Video buat Sarah Najwa

Semalam 6.September merupakan Birthday BFF aku masa aku sekolah Vokasional Kangar, Perlis dulu.. hehe.. Nama dia, lebih kurang nama aku, Sarah Najwa Binti Sahid Abdullah... Cantik nama dia macam orangnya :*

Ni aku ada buat video birthday kat dia..
 
Hohoho.. ok tak? gambar x jelas, sebab guna phone cikai je.. emm line slow,tak boleh nak download lagu birthday :'( sorry sarah..


"Semoga sarah terus maju dan dimurahkan rezeki, stay pretty always my dear, nanti kawen dengan esyad bagitau aku, aku nak jadi pengapit.. haha.." 

8 comments:

  1. Hepy besday buat Sarah... Sekolah tu dekat je dgn rumah zumal tau ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke? hihi.. dulu wawa sekolah kat situ la

      Delete
  2. happy belated birthday sarah... cutenya yg nyonyot soother kat belakang tu..

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday
    to kawan

    ReplyDelete