The Versatile Blogger Award

 
 
 Terima kasih kepada Iwan, Adik Izzaty dan Siti sebab tag wawa.. maaf kalau sebelum ni ada yang tag tapi wawa terlepas pandang, mohon tegur ye? hihi.. memandang aku dah tak tau nak update apa, so aku layankan je award nih.. hiks..

Syarat:

  • Thanks to the person who give you this award
  • Include a link to their blog
  • Select 15 blogs/blogs you've discovered/followed regularly
  • Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
  • Tell the person 7 things about yourself
 speaking pulak dah.. haha.. copy paste je :P

7 perkara yang korang tak tahu tentang Wawa

  1.  Pendiam
    Yeke wawa ni pendiam? macam potpet potpet je kan? haha.. sebenarnya wawa memang pendiam dengan orang yang wawa baru kenal.. kalau dah lama kenal, memang habis suara jantan semua keluar.. *jangan cakap wawa mak nyah pulak :p
  2. Anak Bongsu -
    Ye wawa paling bongsu daripada 4 beradik.. sebab tu wawa TAK manja.. wakakaka.
  3. Suka Kucing -
    Meow2, ya Allah, wawa suka sangat dengan kucing, lagi-lagi dengan kucing berbulu lebat.. haih, rasa nak peluk je 24 jam.. hihi.. tengok tu.. eiii.. rasa nak gigit je...
  4. Memerhati Gelagat Orang Awam
    Wawa ni boleh tengok sikap seseorang tu melalui body language dia.. sebab tu wawa nakkkkkk sangat jadi kaunselor, tapi nak buat mcm mana? dah tak ade rezeki.. xpe lah...
  5. Photography -
    Gambar lama.. mana ada DSLR & smart phone, guna phone cikai je..
    Wawa sebenarnya nak jadi seorang photographer, sebab wawa suka ambil gambar pemandangan yang cantik2.. even, wawa tak berbakat macam orang lain, tapi kalau dah minat, wawa sanggup untuk explore sendiri dalam dunia photography ni ^___^
  6. Kreatif -
    Ni kad birthday yang wawa buat sendiri.. perghh.. puas hati bila tengok hasil air tangan sendiri.. kahkahkah..
    Hek eleyy, kreatif ke?? sikit je lahh.. haha.. ntah la, wawa ni jenis suka tengok benda-benda yang comel pastu teringin nak buat sendiri.. Rasa macam puas hati bila orang tengok hasil kecomelan kreativiti kita..hihi..
  7. Suka Doodle -
    Rasanya semua orang tau (yang pernah melawat blog aku) yang wawa ni suka gilaa dengan doodle, sebab apa? sama macam atas.. sebab doodle comel.. geram je tengok.. Wawa bukan boleh tengok benda yang comel-comel, mesti rasa nak buat sendiri :p
Mangsa seterusnya :P
  1. Qai
  2. Zakira
  3. Aniesa Ahmad
  4. Zizie
  5. Mazni
  6.  Adda
  7. Jassarah
  8. Dianeeya
  9. Yaya
  10. Fiona
  11. Karimah Zulkafali
  12. Cik Mimie
  13. Wawa
  14. Yus
  15. Iola

12 comments:

  1. Ana pun akan jadi pendiam dgn org yang ana tak kenali. Dan akan jd pendiam bila tak tau nak cakap ape. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kan? haha.. wawa suka tengok n dengar orang bersembang je .. haha

      Delete
  2. Eh, ada nama saya lah~ :D Thanks kak Wawa, terharu.. :')

    ReplyDelete
  3. akak pun kena tag dengan beberapa rakan blogger tp x buat2 lg rasa x tahu apa yg nk d kongsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha!! cepat buat!! hehe.. ala akak, share la pasal akak yang kteorang tak tau ^__^

      Delete
  4. kalo org akak xknl akak pun jd pendiam

    ReplyDelete
  5. Thank tag Cik Mimie :)

    Da buat da b4 ni :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/7-thing-must-know-about-me-versatile.html

    ReplyDelete
  6. thank you kak wawa sebab tag. yus dah buat entry http://smilingsafieqa.blogspot.com/2014/09/seven-wonder-of-yus.html
    samalah kak kita ni pendiam ehekk.
    suka jugak kucens and photography :D

    ReplyDelete
  7. Thanks tag wawa :) nanti ada mase, saye buat. sekarang busy dengan exam T.T

    ReplyDelete
  8. pandai dia lukis doodle... KM pun baru je cuba2.. tak de tools nak buat tp guna power point je..

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. comelnya doodle.. bestnya reti buat :3

    ReplyDelete