September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html#comment-form
Klik banner untuk sertai


Holla! Giveaway lagi.. bulan ni wawa nak join GA banyak2 memandangkan birthday wawa bulan ni.. hehe.. Kalau dapat hadiah banyak-banyak kan best? lagi-lagi bulan paling bermakna setiap tahun kan? kan? hehe..
Mana la tau, ade rezeki ke kan? 

35 comments:

  1. Good Luck wawa ...thankz follow yuyu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. thanks yuyu.. thanks jugak sb follow wawa^^

      Delete
  2. Good luck Wawa..moga ada rezeki k..

    ReplyDelete
  3. Good luck n all d best....;-)

    ReplyDelete
  4. terasa mcm nk join.. tpi tgk peserta semua perempuan =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloo, join je lah.. dia x letak syarat 'hanya perempuan yg boleh join' hihi.. kebanyakkan blogger perempuan lebih ramai dari blogger lelaki kt dunia blog ni :)

      Delete
  5. Blogwalking sini :)

    Jangan lupa join segmen ABM juge
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. all the best dear...akak singgah sini

    ReplyDelete
  7. good luck dear :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. good luck
    sama lah akak pun september juga
    9/9/...

    ReplyDelete
  9. hye, singgah sini...
    bebalas kunjungan segmen yg sama :)

    semoga berjaya ya :)

    http://cikhanicruzier.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  10. Gud Luck Miss Wawa.Wish u all the best..untung2 dapat hadiah banyak bulan ni :)

    ReplyDelete
  11. http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/09/hari-2-5-cara-memenangi-hati-zanahassan.html?showComment=1409746030163#c7505206992848625170

    Dtg komen kat sini jgk..good luck ye ^^

    ReplyDelete
  12. salam...saya pon join giveaway ni jugak..untuk memeriahkan dunia blogging ni...hehe..good luck ye...
    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  13. Baru ada masa buat GA lagi. Thx invite ^^V

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik....semoga berjaya dik...akak pun bulan ni hari jadi akak...nak juga hadiah tapi susah nak join...line internet slow sangat....hehe

    ReplyDelete
  15. Hi ... Jalan-jalan dari September Giveaway Party hosted by Iola Caviar ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  16. terima kasih kerana sudi meriahkan giveaway anjuran Iola.
    Tarikh umum pemenang ialah pada 1 Oktober 2014.
    Jom semak senarai peserta dan blogwalking sama-sama :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-september-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete