keputusan rayuan upu


Hai koranggg!!! Rindu aku tak. Tak? Tak pun? K fine -.- maaflaa sebab lama tak update blog, sebenarnya wawa dapat tawaran sambung belajar kat UMK (Universiti Malaysia Kelantan)

Sebab tau wawa dah jarang online blog ni..kesian jugak dekat blog ni sebab diabaikan... Hutu.. Mesti blog ni cedih kan? Agagaga.. Mereng sudahhh.. Tak cite dia macam ni, wawa ade kat Kelantan, saje ambil cuti keje, sebab seteghesss... kahkahkah.. 

Tetibe 15/9/2014 keluar result rayuan UPU, wawa pun check la guna sms je.. then rase macam tak percaya langsung yang wawa dapat sambung dekat UMK... perasaan time tu hanya Allah je yang tahu... then, keesokan hari wawa balik kedah untuk settlekan semua dokumen yang diperlukan... pergh ada masa 2 hari je untuk settlekan semua tu, sebab nak pergi daftar 20/9/2014 hahahaha.. giler.. tapi Alhamdulillah la sebab wawa dapat settle kan semua tu dalam masa 2 hari.. 

19/9/2014 wawa dh bertolak g kelantan, bermalam rumah akak.. keesokan harinya, baru la pergi daftar.. Perasaan dia tu lain macam sikit.. hihi.. 

Tu la citer dia.. memang x sempat langsung nak update blog, ni update pun sebab dah dapat Ipad.. hihi.. bye korang.. Love you all so much.. ade mase wawa update lagi...


thanks sudi bace :p

10 comments:

  1. good luck wawa , study betul-2 okayy , btw tahniah sebab dapat UMK :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah wawa. ^^

    ReplyDelete
  3. kakak sedara yus pun belajar dekat sana.
    good luck with your study kak :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh congrats Wawa ^_^ Selamat meneruskan perjuangan yee

    ReplyDelete
  5. nasib baikk dekat2 ja dgn kedah..dekat ke? hehe...congrats ya..! ada juga kawan kita study sana..,kita dah lama tak singgah blog ni..hehe

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah kak! ^^ Patut lama tak update, huhu~

    ReplyDelete