Freebies : Gadis bershawl!

Freebies lagi! haha.... hambek! yang ni banyak pulak kaler2.. haha.. kood tengah rajiin & terlampau obses dengan Doodle.. kekekeke.. teringin nak buat doodle LELAKI, tapi x jadi sebab wawa ni gegirl! HAHA

ok, nah ambil lah! werks tak malu! haha

http://4.bp.blogspot.com/-wQZxFRZ4k_s/UzlBhPC-_9I/AAAAAAAAAtY/wpJCEfjrEnA/s1600/BIRU+MUDA.png

http://3.bp.blogspot.com/-yi77awrvZLs/UzlBhBXVdpI/AAAAAAAAAtg/9RP-VO9RG0w/s1600/BIRU+TUA.png

http://4.bp.blogspot.com/-wUxLqpO98mo/UzlBilT2f8I/AAAAAAAAAt4/UsX8LsnCf28/s1600/hijau+muda.png

http://3.bp.blogspot.com/-ZB2k96NqGDw/UzlBi9CS_LI/AAAAAAAAAt8/rHZ2maBsZc0/s1600/hijau+tuaa.png

http://2.bp.blogspot.com/-TSJ6iFX-4x8/UzlBhQ69jgI/AAAAAAAAAtc/ZARRvcaVjso/s1600/MERAH.png

http://3.bp.blogspot.com/--ZRmKyZR3Uc/UzlBjwJklxI/AAAAAAAAAuQ/BLskPhrek_s/s1600/oren.png

http://4.bp.blogspot.com/-LgSe1aYLEXU/UzlBiGBmrXI/AAAAAAAAAto/HixZcwLmkAs/s1600/PINK.png


 ok, yang ni, hampa boleh warna sendiri na? hihi.. babaiii 

12 comments:

  1. Pemurahnya hati tuan tanah nie... bagi free jer hasil kerja tangannya... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. takkan nak kutep duit pulak? rasa x patut la nak kutep2 duit dengan doodle yang tah apa2 ni.. hihi

      Delete
  2. Oh yer... Done follow #73
    Selamat berkenalan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, thanks! jap eh! nak follow back jap :D selamat berkenalan jugak

      Delete
  3. salam kenalan..

    saya buat kunjungan balas ke sini..done follow..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan juga^^, thanks ya?

      Delete
  4. tabik sprinnggggg hikhikk. moga berjaya yee. nanti share lah lagi kalau lukis doodle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari kirikk cepat jalan! haha.. okay, nanti miss kepeng buat lagi eag? tapi kena ada mood nak buat doodle lah.. hihi..

      Delete
  5. tanteknyaaaa :O jeles tengok orang yang reti lukis doodle ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. try la buat 1.. ni pun buat tengok tutorial jek :P

      Delete
  6. hai awk !! lawa gila ahh doodle dia buat ! nak semua boleh tak? geram tgok comel gila >.< btw, done follow blog awk yg comel gila ni >.< followers ke #175

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii.. haha.. amboii.. eh! ramai lagi la yang buat doodle lagi cantik dari doodle saya.. hehe..

      Delete