Header untuk Bro Zack!


Hai!hari ni ni gua terlebih rajin sangat nak buatkan header untuk bro Zack Hoya, memandangkan header lama dia tu aku yang buat, nampak macam dah buruk bila tengok balik, biasa la time tu aku baru nak berjinak-jinak nak 'mendesign' nie.



sekarang dah terlebih jinak dah!


yang lama

yang baru


Harap sangat bro Zack terima dengan seadanya.. kihkihkih






3 comments:

  1. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete