31 DAY CHALLENGE : DAY 2 - Abang Apit

Assalamualaikum...

Seperti yang dinyatakan entry semalam, harini aku buat lagi vector, yelah dah nama pun 1 hari 1 vector, kikikiki😁
So harini aku buat vector Orang kuat UMK Bachok, Abam MPP kita, teeediaaaaa😋


Maaf atas kekurangan.. masih dalam pembelajaran lagi..
Bersempena hari lahir dia hari ni, aku hadiahkan vector ni, hihihi...

Eh eh, ramai pulak yang suruh aku buatkan vector mereka sejak2 vector abang apit ni tersebar kat FB tadi... aku bukan taknak buat, boleh je, tapi tak berbaloi kot nak menghadap 3 jam depan laptop without any comisyen, hahaha bukan lah mata duitan, tapi as designer ni, faham2 lah, nak godek2 Ai tu pun dah berjam-jam.. phewww 😰 penat hakak! Bukan mahal pun, tapi yelah, sape lah nak bayar kalau setakat digital art ni kan? setakat trace balik, tapi try lah buat kalau nak tau susah ke senang.. haih...😏


10 comments:

  1. ececehh.. smoga di murahkn rezeki slalu, insyallah bole tu set hrga utk stiap vector kalo ada jg bkeras nak minta create hoho =)

    ReplyDelete
  2. chaiyok2! :) Semoga Allah melimpahkan rezeki awak selalu. Aaminnn

    ReplyDelete
  3. this is so nicee, buat pakai software apa ye ?

    ReplyDelete
  4. wow cantiknyaa
    betul tu bkn senang nak trace satu-satu (^_^)

    ReplyDelete
  5. ey ehhhh mata dia warna coklatttt! hehe pandainyaaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, lupa pulak nak cakap. you can make money from your talent 'cuz you're very talented! fighting! ;)

      Delete
  6. wahhh lawa la vector awak...dulu saya pernah try buat tapi hasilnya sungguh menakutkan -_-'

    ReplyDelete