Vector Of The Day #IncikRimau

Assalamualaikum dan salam sejahtera (macam pembaca berita pulek)

Harini Cik Kepeng nak melanje vector customer Cik Kepeng...
versi rimau berjambang..hahahaha

SEBELUM

SELEPAS

Agak susah jugaklah nak siapkan incik rimau ni... ni je yang cik kepeng mampu buat, hihihi...banyak lagi yang kena baiki...

segala kata-kata sokongan korang amatlah berharga...
komen biar iklas,biar lepasni Cik Kepeng dapat baiki lagi..

Maceh^^

14 comments:

  1. Lawanyaaaa :D Adore sangat. Nampak sama vector dgn gambar. Serious. Tang hidung tu perfecto haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. auchhh^^ malu itew..hhahahahaha..terima kasih naaa, nanti datang rumah ambil kambing golek :P

      Delete
  2. Cantek ! =D
    salam jumaat dari www.jun-zie.com =D

    ReplyDelete
  3. lawa... sgt berbakat..cikyan mmg xpndai nk buat bnda mcm ni.. hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase je Cikyan..dulu mula2 buat pun rase nak baling laptop je,lama2 okay la..hihihihi

      Delete
  4. assalamualaikum..done follow..do follow me back.. misseffah-ara.blogspot.my
    btw..cntik laaaa cik rimau nya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam...mekasih la follow kite,kite dah follow awakk

      Delete
  5. hensemnye cik rimau! kihihkih. dah lawa dah doodle ni. pandai cik kepeng buat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. laki orang oiii..hahahahaha..terima kasih

      Delete
  6. wahh cantikk. tak amik tempahan ke>

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi terima kasih, Kepeng memang ambil tempahan pun, ni pun salah satu dari customer yang buat tempahan^^

      Delete
  7. cantiknya! Nak request boleh tak :P

    ReplyDelete