kasut putih macam gigi

 Assalamualaikum..

kasut putih macam gigi? hahahahaha.. 
macam ni cerita dia... 
hari tu tengah aku syok syok scroll following kt dashboard, tetiba terjumpa satu blog akak ni..
dia guna ubat gigi untuk cuci kasut dia...
aku pun try la memandangkan malam ni aku nak balik kelantan, so tak sempat la nak basuh kasut.. wakakakaka... (malas nak basuh sebenarnya ;p)

bahan bahan :
ubat gigi, yang aku guna colgate lah! 
berus gigi yang lama.. make sure tak ada sesiapa yang guna lagi berus tu.. hihi

                               
kasut murah je pun.. nampak tak, kotor tuuu.. hasil kerja anak sedara aku yang suka main2 pijak kasut --'

                                
letak je ubat gigi tu kat berus, pastu sental macam sental gigi.. haha.. berus la sesuka hati.. asalkan kotor tu hilang...


                                  
                  TADA!!!! Putih macam gigi kan? kasut putih, cavity pun tiada! hahahaha...

SELAMAT 'MENERAI' :P


 


2 comments:

  1. Hahahaha... "cavity pun xde" tu yg rare utk kasut.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... perkataan last tu lucu giler... tapi betullah... bersih kemain lagi...

    salam kenal dan salam singgah

    ReplyDelete