Wajah baru! yey!




Assalamualaikum w.b.t

haaa terlampau eksaited nak update blog dengan wajah baru cenggini ha.. kehkehkeh.. dah banyak kali frust tertonggeng sebab edit template je, salah cording sini la situ lah, frust weyh, ni ade mase lebih siket, boleh la hadap laptop 24jam, sampai penin-penin! andddd yeahhh, this is my new template, aku guna simple template dan sedikit tutorial dari blogger2 hebat such as Lissa fazureen and ramai lagi, thank you so much.

hmmm eksaited sangat edit blog sampai lupa nak screenshot template lama.. kihkihkih.. okay tu je, saje nak kongsi kegembiraan bersama2 dan tak lupa jugak SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN (dah nak raya dah pun, baru nak ucap)

okay bye~
*nanti ade masa lebih, kita blogwalking! jyeahhhh!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. salam ramadhan 21
    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. suka sangat tengok header awak,cantikkk

    ReplyDelete