Kad Raya dari Kartunis

Assalamualaikum w.b.t

Bulan puasa pun dah nak melabuhkan tirai, kini tiba hari raya, sebut pasal raya je, mesti nak baju raya, kuih raya, langsir raya dan tak lupa juga KAD RAYA, baru-baru ni gua ada terima KAD RAYA dari seorang Kartunis AKU NAPIE.



Sebenarnya dulu kan gua suka doodle2 , so, terfollow la habang sorang ni, tak lama lepas tu, habang ni add wechat gua, haa time tu lah gua mula kenal dia,

Rupa-rupanya habang ni super senior gua kat UMK dulu, time gua baru masuk UMK, dia dah konvo dah pun, so x sempat nak kenal2. so kenal2 je dari media sosial ni, dari instagram, ke wechat ke facebook dan sampai la ke Tiwiter, bagi yang tak kenal ni diaaaa abang Napie

*sorry tercuri tanpa sengaja :p

kenal ke? tak kenal? takpelah, orang yang hantu doodle mesti kenal dia.. ok bye :*

3 comments:

  1. nak kad raya jugak habang napie. hahaha.

    ReplyDelete
  2. RAYA NI SYIRA TAK SEMPAT NAK POS KAD RAYAAA...

    ReplyDelete
  3. sy pun suke doodle2 ni sebab comel!

    ReplyDelete