pabila miss kepeng berjinak-jinak dengan DOODLE


Hari ni wawa nak tunjuk koleksi doodle wawa.. hihihi..
dari selekeh hinggah jadi agak sedikit comel berbanding dulu..
hmm, tamau cakap banyak, korang tengok sendiri la ea? semua ni wawa buat guna Paint Tool Sai

ni first time wawa buat.. errr =.=

yang ni wawa buat ala-ala sailormoon.. haha..*tengok tutorial

yang ni wawa rasa paling kelakar! ok, mohon gelak berjemaah -..-

First time buat doodle lelaki.. tapi yg ni wawa tengok tutorial la..

bila buat doodle tanpa tengok tutorial, ini lah rupanya --"

next! tetiba jadi masyam nih! vouge gitu! ni doodle "TUDUNGKU BORTINGKEK-TINGKEK.." haha



doodle ni wawa buat ala2 pengantin.. haha.. pengantin la sangatt


so simple.. ok tatau nak taip apa.. haha

ini doodle spesis Gwang soo.. kehkeh..

ok, yang ni the latest punyaa! wawa bikin doodle ni sebab nak buat header tu haa..
doodle yang ni wawa lukis free hand guna pencil n kertas pastu tekap balik.. tu yg jadi mcm ni hihi..

btw wawa memang hantu doodle sebenarnya.. semua ni wawa belajar melalui tutorial jek! hihi.. 
ok bye.. muah setepek! haha

12 comments:

  1. aaaa best nya . makin lama makin lawa pulak doodle akak >.< hee

    ReplyDelete
  2. yang tudung bertingkek2 tu lawak.. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaa.. kan? mula2 buat tu, rasa simple.. pastu tacap2 sikit, gitu ler rupanya... haha

      Delete
  3. wahhh ada kemajuan. cantik sgt ^^ nt lama2 mesti doodle awak gempak punya bila dh mahir ^_^ keep it up

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. thanks.. insya'allah.. kalau dah minat tu, buat mcm mana pun mesti jadik.. haha

      Delete
  4. Replies
    1. haha.. ada lagi sebenarnya... tapi x patut untuk tunjuk kat sini.. haha.. huduh piangg

      Delete
  5. semua cantik kak..
    jeles yusss... :OOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ker? haha akak rasa yg cantik pun yg last sekali tu.. yg lain semua mcm ppffttt.. haha.. btw thanks adik^^

      Delete
  6. lawa & not bad..ada bakat awak ni..hehehe

    ReplyDelete