Bermula dari Group Wechat :3

Hai pewittt!! 

nampak macam makcik-makcik dakk? ok, cepat mai wish Happy Mother's Day dekat MK meh!! hahaha..
bajet macam dah kawen dah kan? err.. hehe.. Tahun ni tak tau nk kasi apa dekat mak sempena Hari Ibu...sobbs T.T

Sebenarnya MK nak setoqi (story *pelat kedah) pasallllllllll... 
ehem!
SOMEONE SPECIAL!

WHO?


Nama : Incik Qayyum Nida b. Abd Raub
Umur : same with me!
Alamat : bla bla bla (Port Dickson)

ok apa lagi yang hampa nak tau pasai dia? no phone? wechat? sorry, the number you have dial is not available! wakaka..dia stay kat PD, MK pulak kat kedah.. hmm jauh kan? first time cinta jarak jauh.. so Mk perlu sematkan KEJUJURAN, KEPERCAYAAN terhadap dia.. so dia pun kena buat jugak lah! hope yang ni kekal.. aminn.. hihi.. 

Kami just berkenalan kat group wechat je.. acely MK ada join satu group ni, semua budak2 STPM batch 1994, mula2 join group tu, si Qayyum ni x online.. bila malam je, ok dah nampak kemunculan dia.. miahahaha.. bebudak dalam group tu suka pasang2kan orang contoh macam MK dipasangkan dengan Qayyum.. hehe.. mula2 tu biasa je la.. saje gurau2.. tah cemana satu malam tu si Qayyum ckp nak Call.. time tu MK rasa macam nak jerittt je.. haha.. perasaan gila tu dah datang...so malam tu pun kami bergayut sakan.. haha.. habis ranting pokok patah angkara monyet 2 ekor nih!! mihmihmih.. tengah syok2 bergayut, Qayyum cakap kat MK yg dia suka kat MK, tau tak MK rasa apa time tu? Jantung ni nak tercabut dah.. haha.. MK ingat yang MK ni tepuk sebelah tangan je sebelum tu.. tapi MK bertepuk amai-amai rupanya..kehkehkeh..

mesti heran kan macam mana si Qayyum ni dapat no MK? haha selain group dekat wechat, kiteorang ade group dekat wassap! so dekat situ la dy curi no MK.. jahat kan awak sayang? haha.. curi no saya! haha.. ..

 so tarikh bermakna kiteorang pada 16/4/2014.. yup! still baru lagii.. rasa mcm nk buat video pulak "awak tahu tak hari ni hari ape? hari ni hari sabtu, dah cukup 3 minggu 3 hari kite couple!!!! yey!!" bhahaha.. confirm aku femes lepastu.. hahaha..

hmm tu je la.. first time la aku couple dengan orang jauh ni..hihi..
first time okeh! brrr.. haha.. hope kekal lah! haha.. saya sayang awak Qayyum.. mmuahx siket! :* wakakaka..

sekiann.. wassalam..

Tak sehensem bf korang.. tak kisah arr apa orang nak cakap, tapi MK couple bukan berdasarkan paras rupa.. tapi hati ni!! hati!! hehe.. 





10 comments:

  1. eden pn org PD gak...mcm konal jo background gmbr blkg tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yo ko?? hoho.. ceq oqang kedah.. xqeti ckp nogoqi.. hamboi.. nak tai pun terbelit2 haha...

      Delete
  2. tapi hati ni! hati ni! hee..
    semoga berkekalan... (:

    ReplyDelete
  3. Wahh semoga bahagia ke anak cucu. Eyhh? Haha btw semoga bahagia selalu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. thank you dear^^ amin.. mudah-mudahan la yer? hihi

      Delete