Jom buat Mc'Flurry sendiri :p

Setelah seharian penat berfikir nak update entry apa, finally dah dapat idea, sempena tengah puasa ni, meh nak kasi terliur sikit! haha.. *jahat gilos... ecelly nak update pasal ni dah lama, nak buat macam mana? lupa --" maklum la sejak makan semut celop tepung ni dah makin menjadi2 pelupanya.. haih! ok, jom buat!








P/S: pi la beli bahan2 lekaih! pastu buat! malam ni lepas terawih dah boleh makan :p ni bagi yang mengidam teruk macam aku :p

18 comments:

  1. Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    (jika belum)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sedap! mcm mc' flurry betol2.. tapi make sure sukatan yang betul la.. hehe

      Delete
  3. Ovalette tu hape? malas nak gugel..boleh? ^.^ stanzaku

    ReplyDelete
    Replies
    1. ovalette tu mcm nak kasi ais tu gebu2.. ahaks.. cer tengok kat bahan2 tu, botol kecik warna kuning tu.. haa tu la ovalette ^^

      Delete
    2. Owh.. tu la function die ek? Nak try! :P stanzaku

      Delete
  4. hahaha comelnya cara2 dia.. makan sambil tengok shin chan~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. lama dah tu.. seminggu sebelum puasa.. ekekeke..

      Delete
  5. Wawa! Sedapnyee..nnti share kat ana. Wuuu~leh try nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuu sedap ana.. sedapp! haha.. try la..make sure susu pekat tu jangan banyak sangat.. nanti manis gilos..

      Delete
  6. Wowww... terbaek... nak try gak la nanti... :D thanks wawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee^^ try la sis.. sedapp! hihi.. most welcome :)

      Delete
  7. Salam Perkenalan bloggers..
    Jemput singgah sini & drop your link:
    Life is beautiful...don't waste it.

    ReplyDelete