mimpi..

Hari tu aku ada termimpi.. kebetulan time tu ramaiii yang tanya, "wey, macam mana interview hari tu ok dak?" "depa tanya apa?" "kena speaking dak?" "hang speaking macam mana?" stress weyyy! rasa nak menangis.. wuarghhh!! emm T.T *sabar wawa* aku punya la serabut dok fikir semua tu sampai masuk dalam mimpi.. haih.. mimpi apa? err.. tengok komik bawah ni...




Aku tak tau apa maksud mimpi tu.. haish! dah la.. tengok saja keputusan bulan 8 ni.. kbaii..

p/s : ni first time komik yang aku buat.. simple sangat! kalau rajin cik kepeng buat lagi yerr? 

14 comments:

  1. Hihi..comel komik tuh. Harap2 dapat laa.. Insya-Allah.. :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah harap-harap dapat lah ye . Banyak kan berdoa .

    ReplyDelete
  3. ni komik wawa lukis sendiri ke? cun la..btw mimpi 2 mainan tido je,xde pape maksud pon..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! wawa buat sendiri.. thanks la yer? mimpi mainan tidur yer? hmmm mungkin laa

      Delete
  4. hahahaha comelnyaaa :)

    InshaaALLAH dapat laa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee terima kasih^^ Insya'Allah..Aminnn..

      Delete
  5. InsyaAllah klo ada rezeki dapat la 2.... bnyak2 kn brdoa... k.. :)

    ReplyDelete
  6. Comel kartun..blog pun comel & sweet mcm candy..Good luck miss kepeng.

    ~kak yats~
    My Super Supplement :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. sweet ea kak? ekekeke.. thanks kak

      Delete
  7. all the beshh dan selamat berpuasa xD

    http://funnyvelove.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you^^ selamat berpuasa jugakk

      Delete