Rambut Lurus Tanpa Ke Saloon

Assalamualaikum.. ohoooiii

okay harini nak jadi saleswoman jap :P

Teringin nak ada rambut lurus + lembut?teringin bila angin tiup rambut berterbangan ala2 iklan syampoo?
hahahaha
meh teruskan baca lagi

Pernah dengar Straight Pro tak?


1 set Straight Pro

Dalam set ni mengandungi:
- Straightening Cream
- Neutaralizer
- Serum Rambut






Untuk 1 set ni sekali pemakaian je, tapi tahan lurus sampai 3 hingga 6 bulan...
Sama je pergi ke Saloon, tapi set ni takperlu susah2 nak ironkan rambut tu, sebab set ni tak merosakkan rambut.

SEKARANG TENGAH ADA PROMOSI BERBALOI

1 SET = RM80
2 SET = RM100

FREE POSTAGE!!!!

BERMINAT? 
boleh direct whatsapp Cik Kepeng kat sini > www.wasap.my/60103985573
atau
boleh tinggalkan no whatsapp di ruangan komen, nanti Cik Kepeng Whatsapp korang ye..

Nanti Cik Kepeng akan guide korang sampai rambut jadi lurus okay? 
kalau rambut tak lurus, korang boleh refund full payment tau tau..

JOM DAPATKAN STRAIGHT PRO SEKARANG!!!
sementara tengah PROMOSI!!!



12 comments:

  1. Rambut boleh lurus yerk.... kikikikiki...
    Teman dah follow blog nie...

    ReplyDelete
  2. perghh hebat seh serum ni.. hahaha
    follow sini #425

    ReplyDelete
  3. kenapa akak mcm pernah nampak je set ni.. rasanya cik abang ada beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli lah lagi untuk cik abang.. hihi

      Delete
  4. wahhh... best nya..haha.. sdah lah rambut tengah menggeriting macam megi ni. hahah..nasib baik tidak mcm alleycat..kena pujuk ibunda ngan ayahanda kalau mcm ni. haha

    ReplyDelete
  5. woww...good sharing..terbaik laa...

    sekarang tak perlu ke saloonnn lagi...guna produk pon boleh...hahahhaa

    ReplyDelete
  6. pergh tak pernah tau pon..cayalah..promosi tu meletop tu..murah tuh

    ReplyDelete
  7. Kami dah potong rambut pendek..sape suruh selalu gugur kan

    ReplyDelete
  8. info bagus... blog sweet je... salam ukhwah... jika sudi singgah la blog saya https://ummuqaseh.blogspot.my/ tq

    ReplyDelete