Wireless Keyboard from SHOPEE

Assalamualaikum w.b.t

Hmmmm....
Cik Kepeng rasa takdak mood nak berblogger.
disebabkan keyboad laptop problem, spacebar rosak :tears:
Memandangkan duit dalam poket banyak, tapi tak mampu nak baiki keyboard yang rosak ni, cik kepeng ambil keputusan untuk godek godek keyboard kat SHOPEE.

so ni hasil pencarian Cik Kepeng!!! :cheeky:


Lawa Tak?




Nipis je, sesuai untuk baling kat orang :P

dapat Tikus free pulak tu :p

Amacam? lawa tak? dah la murah, berfungsi dengan baik pulak tu.. mesti anda tertanya-tanya berapa Ringgit kan?

RM40 je, 

murahhh, free postage, tapi korang kena sabar sangat2, tau? sebab ni barang dari luar negara, so ambil masa sikit nak sampai depan rumah korang :P

Shopee ni dah jadi sebahagian tempat yang wajib bagi cik kepeng BUANG DUIT :face50:

so untuk pengetahuan korang, entry ni Cik Kepeng menaip guna keyboard baru, wuhuuuu^^ semangat siket nak blogging ihikssssss


17 comments:

  1. kesian kat orang yang kena baling dengan keybord tu.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. takde yang pernah kena lagi, nak jadi orang pertama tak?

      Delete
  2. Replies
    1. tu la, dah lama saya perasan yang saya cantik, eh :3

      Delete
  3. Lawanya! lepas ni mesti bersemangat nak menaip kan heheh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat bersemangat je, 2x ganda typing lebih laju.. hahahaha

      Delete
  4. lawa
    harga pun okay lah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay sangat la kalau nak bandingkan harga baiki keyboard ni, makan beratus nak oiiii

      Delete
  5. Wow..murahnya..kami pun peminat Shoppe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy geng!! murahhh, tapi kena banyakk bersabar..

      Delete
  6. Bagus jugak idea nie... keypad laptop teman pun meragam... so, cursor nie melompat merata-rata bila menaip kat keyboard...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye silakan membeli, tapi lambat sikit la nak sampai, dekat sebulan jugak la menunggu ketibaan keyboard nih..huhuhuhuhhu

      Delete
  7. comeynya...hihi... nk jugak pi jenguk sana laa..

    ReplyDelete