Vector of The Day #Najwa

Assalamualaikum...

Lama Cik Kepeng tak bersiaran.. busy la sejak2 dah dirisik ni, eh! terbagitahu pulak...
hehehehehehehehe...

Semalam Cik Kepeng tengah bergolek-golek atas katil,tetiba pulak jatuh katil ada whatsapp masuk,
rupanya ada orang nak buat vector, uiiii rezeki datang jatuh tergolek, so Cik Kepeng pun terima la lamaran dia tu..

Dia minta kurangkan harga, tapi tak boleh sebab Cik Kepeng memang letak harga paling murah dah tu, orang lain buat vector paling murah pun RM40 hingga RM60 tau, tapi Cik Kepeng buat 1 gambar biasa RM20 je, tu pun dia mintak kurang sebab nak buat 2 gambar,so dia mintak RM30,tak dapat la bro, sorry okay?

Dia pun pasrah, ingat kan dia tak jadi nak buat, 15 minit lepastu, dia hantar gambar resit, dia bayar RM20, so dia nak buat jugak, sweet betul bro ni, dia buatkan untuk GF dia okay, dah la nama GF dia sama dengan aku...

So ni hasilnyaaa...


So, bagi sesiapa yang berminat nak buat vector macam ni, boleh la direct whatsapp Cik Kepeng okay?
Nak bagi special offer untuk blogger kesayangan Cik Kepeng  :)

Whatsapp : 0103985573
kata laluan : blogger sayang CikKepeng

2 comments:

  1. Cantikk!! tahu dah nanti kat mana kalau nak buat vector...

    ReplyDelete