Kasut Pelik ?

Korang mesti tak sabar kan, nak tau, apa yang pelik sangat dengan KASUT ?? nah, jom kita tengok! Memang pelik --'

ni kasut siap ada casing phone lagi.. ni bagi mengelakkan phone tercicir.. *agaknya lah*

kasut yang kosnya paling murah.. kutep je rumput tepi rumah pastu tampal dekat kaki korang, haha

ini kenapa pelik sangat? yang mana depan & yang mana belakang? konfius den --'


motif dia letak rantai tu bagi menggelakkan kecurian kasut kot..

dah tak tau nak pakai kasut pesyen apa, buka peti ais, ambil ikan yang agak2 besar kaki korang tu then tebuk 3 lubang pastu masukkan getah slipar lama.. siap!

Lastik heel namanya.. haha
 
ini kasut atau pistol? 

err--" x payah pakai kasut lah..

ni kasut makan tuan namanya..

kasut ni bagi mengelak dari terkena pacat atau lintah.. sesuai untuk pesawah turun ke bendang.. haha..

ini kasut atau pasu bunga?

kasut ni, korang boleh cuba sendiri.. ambek paku yang paling besar tau tau? haha

jap jap!! macam mana nak pakai ni?

haha, kalau pakai ni mesti jalan terjengket-jengket..

ni kalau peogol bersiri datang serang, korang tendang je kat bahagian sulit dia.. konfem insaf terus.. muahaha

sesuai bagi sesiapa yang cintakan serangga.. haha.. boleh bawak serangga peliharaan korang jalan-jalan kan?

mini akuarium.. haha.. sesuai bagi penggemar ikan..

kalau nak lagi murah, korang ambil pisang, buang isi then pakai kat kaki, tu pun kalau muat lah :p

macam sofa je.. makin pelik --"

yang ni aku konfius.. nak pakai macam mana ni?

hati2 dengan kasut ni, mungkin kanak2 akan menjadikan kasut ni sebagai bahan imaginasi diorang.. haha

macam mana nak jalan ni???

kalau dah rasa lambat nak ke tempat kerja, korang boleh cuba guna ni.. kau hader?

kasut lutsinar atau semulajadi ?

ape ke pelik sangat ni?

ni kasut ermm.. sedih plak tengok gambar nih.. sob sob T.T

walau bagaimana rupa kasut sekali pun, ia tetap penting bagi mengelak berlakunya kecederaan kepada kaki :) so pandai2 la memilih kasut yang sesuai..

Sumber : Google


5 comments:

  1. pelik gila haih semua kasut2 tu. sape ntah nak pakai..
    yang last sekali tu tak pelik sebab ada ramai lagi yang pakai sobsob..
    TT.TT TT.TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la yus.. kalau bagi free kat akk pun, akk x mau pakai.. haha

      Delete
  2. yang last tu tsk tsk T_T then yg paku tu uishhh siapa lah yg nak pkai haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu la.. baru adventure.. kekeke

      Delete
  3. Perghh..seram bak ang kasut dia..hahaha.. Yg paling sedih last sekali. Isk! T_T

    ReplyDelete