Panggilan temuduga UPSI

Alhamdulillah...baru-baru ni wawa baru je selesai menghadapi ujian MEDSI UPSI di UUM :) tunggu punya tunggu dan ini lah resultnya :) 

klik untuk tumbesaran simanja :D

Alhamdulillah... 20/6/2014 nanti dah kena g Tanjung Malim.. Temu duga bagi program Bimbingan dan Kaunseling.. emm.. so kena la prepare apa2 yang patut kan? Ya Allah, berdebarnyaa.. seram sejuk dibuatnya.. macam2 wawa rasa sekarang ni.. em :') doakan wawa k? teringin sangat nak jadi cikgu...

Dulu masa kecik2 wawa suka main cikgu-cikgu... duduk sorang-sorang pastu cakap ala-ala macam cikgu, anak-anak murid aku semuanya teddy bear.. kahkahkah.. jangan cakap aku gila! aku buat semua tu sebab sel-sel otak aku tengah berhubung.. kehkehkeh..

Berbalik pada tajuk diatas, wawa nak mintak tunjuk ajar kakak2 or abang2, apa yang patut wawa buat sebelum menjelang hari temuduga tu nanti? *glup

ok, tu jeh, hope semua berjalan dengan lancar.. Amin~


12 comments:

  1. Salam Ceria, .mood blogwalking dan follow blog rkan yg blum sya follow :) slm knl smua
    ssurianah yana
    http://ssurianahyana.blogspot.com
    follwr 178 kt sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah sini.. salam kenal juga^^

      Delete
  2. syira iv bimbingan kaunseling juga tp utk um..nak baca pengalaman syira?
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/pengalaman-temuduga-ijazah-sarjana-muda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah baca la syira :D thanks tau?

      Delete
  3. Alolo..nebes la tu. I hope wawa dapat ape yg wawa cita2kan.. Amin! Takde pengalaman temuduga la..ana mmpu doakn wawa je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. xpe ana, wawa pernah rasa temuduga jadi kerani hari tu.. insya'allah.. thanks ana :D

      Delete
  4. oh bakal menjadi anak kandung suluh budiman la ni hee...all the best :) just be yourself dan baca info semasa serta bidang yang awak nak ambil ni..confiden dan jaga penampilan ..doa bnyk2 hee agar x gemuruh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee^^ thank awak.. nerbes gila nih.. thanks atas nasihat tu^^

      Delete
  5. tahniah dear...
    nnti smpai tnjong malim gitau ye.. hikhik...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/06/temuduga-pendidikan-awal-kanak-kanak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak! wokeh! nanti wawa gtau.. no dah ade! hehe

      Delete
  6. wahh.. untungnya wawa.. wish u best of luck :D..

    ReplyDelete