Debaran UPU kian terasa

Esok la harinya.. emm.. emm.. macam mana kalau tak dapat? nanti aku nak buat apa? ish!! Stress ooo fikir pasal upu ni.. memandangkan result STPM aku tu mcm 50-50 je nak masuk U.. 

Kawan-kawan yang dah nak abis diploma mesti cakap "weii, kami dah nak abes tahun dah, hang duk tunggu upu lagi??" "eh, excuse me, kalau aku dapat U, aku sambung Degree terus lah! mana main Diploma2 ni.." ishh geram la jenis kawan yang suka dengki dengki.. HATI BUSUK!! bluerrrkk!!


p/s : Nak menang DVD Running Man? >> Klik sini <<

10 comments:

  1. Sama lah kita T.T goodluck awak! semoga dapat yang terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke> Thanks.. awak jugakk.. huhuhu..

      Delete
  2. SAMALAH KITAAAA...ALL THE BEST ^_^

    ReplyDelete
  3. Gudluck u oll..Cik Mimie doakan u oll dapat result yang mengembirakan :) Amin.

    ReplyDelete
  4. Kita pun sama.. risau jg.. btw ALL THE BEST ")

    ReplyDelete
  5. Goodluck wawa. Pedulik je kata2 depa tuh.

    ReplyDelete
  6. huhu..biasalah tuh..sabar jer dgn mereka2 yang suka cakap macam tuh..dan insyaallah kalau ada rezeki dapatlah tuh.insyaallah. amin..

    btw :) blogwalking dari blog kak mia. and you just got your new follower.hehe. do Visit arepnakbebel.com jgk lau ade free time.happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. Debaran yg tak boleh digambarkan...

    ReplyDelete