Misteri di blog Hajar Rash's

 
Misteri??? jeng jeng jengggg... hahaha.. Hajar cakap dia punya button Follow dia hilang.. misteri la tu kan??? hihihi.. sebenarnya Button Follow awak tu terlindung dengan iklan churp-churp la sayangggg.. Tengok gambar kat bawah ni...

 Ni gambar masa wawa 'REFRESH' page ni, Nampak kan button Follow n Dashboard tu???

Ni pulak gambar lepas dah habis loading...

Dah nampak kan apa masalahnya?? hehe.. 
misteri takkk? ekekekeke

4 comments:

  1. Hahaaa..misteri la sgt... ><

    ReplyDelete
  2. Die main nyorok-nyorok rupanya..hehehe :)

    ReplyDelete
  3. bukan button tu la syggg..sebenarnya widget follower "join this site"..button follower tu hajar mmg letak utk sementara selepas widget tu hilang

    ReplyDelete