Tukar Header pun nak kecoh :p

 
"Tukar header pun nak kecoh, nak update entry bagai" eh, suka hati aku la nak tukar header ke apa ke, yang hang nak sibuk sangat kenapa? jeles? biaq pi kat aku la, ni blog aku, x kacau hang pun...

*merepek*

Aku dah mula bosan tengok blog sendiri.. haha.. tapi aku bangga sebab aku explore sendiri nak buat ITU & INI... hihi..dari ke header, sidebar yang cantik lagi cute, cursor tu semua aku design sendiri.. tak cantik kan? Tak pe, janji aku puas dengan hasil titik peluh laptop aku.. eh? Saja nak kecoh kat korang sebab aku dah tukar header.. kikiki.. Tengok ni..

yang ni



 bertukar kepada 


ini
Just nice.. hahaha.. PORBEZAAN dudel yang lama dengan yang baru? ok, perlukan banyak mendudel lagi.. hihi.. 

Tadi dengan perasaan tak tau malu, aku pi godek2 belog kak Dayang Deno, tengok dudel dia yang lama.. alolo.. comel.. kalau dah lama-lama dok practise, mesti la makin baik.. aku ingat lagi time tengah borak dengan Akak Deno kat IM, dia cakap "Practise make Perfect" hihi.. baik sifu.. hihi

21 comments:

  1. Kak Wawa. :D Tak perasan ke, saya komen kat page art trade? Cepatlah balas~ :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke?? maaf2, baru online je ni.. ok2 jap ek?

      Delete
  2. Replies
    1. nak buat doodle free hair lagi senang, sebab wawa suka buat macam2 pesyen rambut.. hihihiihi

      Delete
  3. Dayang deno kira dah sifu la yer.... pandai bab doodle ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi wawa, dia sifu wawa.. tapi bagi orang lain, maybe dia tak sampai tahap tu lagi :)

      Delete
  4. Simple and nice :) Comey header baru tu..:)

    ReplyDelete
  5. Wawa..comelnye. Buatkan utk ana please..! Ahahhaa..gurau je. Btw nice header ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ana nak, cakap jelahh .. haha

      Delete
  6. Wah cantik sempoi
    Cer buat satu untuk Fuza?
    HEHEHE

    Dari Segment MiaLiana
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. comei lah header awak.. mama singgah sini tau, sori lambat blogwalking

    ReplyDelete
  8. pandai dan tangan berseni..untunglah..selalu lukis gune apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna SAI je.. haha.. kalau suruh lukis kat kertas, confirm jahanam.. haha

      Delete